Söndag - Första Advent

Idag är det första advent. Denna dag har jag tillbringat på culturum - vi hade UF-mässa. När jag kom hem har jag pluggat, pluggat och pluggat. Sen åkte jag hem till mamma där hon hade julpyntat. Så nu är det massa mysiga röda prydnader överallt och lysande stjärnor i fönsterna. Jag blev helt plötsligt på väldigt bra humör så nu ska jag städa!

Fredagsmys






Haha snyggt dubbelhake-skratt. Nu ska vi sova för mina ögon orkar inte hålla sig öppna längre.

JAG ÄLSKAR DIG


Snart firar vi 14 månader, tiden går så jäkla snabbt.

Bilder från fotostudion i skolan!




21:54 - Fredagen den 27:nde November 2009

Åh jag har världens lyckokänslor! Sitter hemma hos Robin och redigerar bilder och ska snart fota. Jag hade verkligen tappat fotosuget men nu är det tillbaka! Och jag har kollat på en massa härliga sommarbilder så nu längtar jag efter sommar. Typiskt mig, att längta hela tiden. I somras längtade jag bara efter hösten och när hösten väl kom så började jag längta efter vintern och julen. Men nu ska jag fasiken försöka ta vara på allting! Jag saknar att gå runt på öppen hand med Sanna. Och jag längtar efter festivaler!! Funderar på att köpa emmabodabiljett nu när de är skapligt billiga. Oj, långt inlägg. Nu ska jag fortsätta redigera!


Bild på Sanna från i eftermiddags när vi fotade till UF.

En gammal fotouppgift - Jag och Sabbie


Det var fredagen den 20:onde November & vi såg New Moon.

Kolla julbelysningen! Så jäkla mysigt.

Ellen gånger två


Gammal bild på mamma

Åh jag har hittat världens bästa fotograf. Har fått jättemycket inspiration så nu är jag jättefoto-sugen. Perfekt!

18:35


....


Gammal illustrator-bild jag gjort.

Dimmig söndag men bilder från i somras


01:54


Massa bilder som jag har tagit på Ellen

Hon är bra duktig och fin.

SannaPyttipanna

Nu har jag suttit och letat bilder som jag ska redigera och det här är resultatet. En jäkla bild. Skärpning mickis, UT OCH FOTA! Åh nu vill jag ha sommar igen, och jul, inget mitt emellan..

Torsdag

Imorgon är det fredag och då ska jag till skolan för första gången på tre veckor. Sen ska jag mysa med mina fina väninnor. Nu blir det film med pappa. (världens tråkigaste inlägg som jag inte ens vet varför jag publicerade)

15:45 - Tisdagen den 10:onde oktober 2009

Idag har jag träffat min fina Agnes. Jag har även fixat med en massa tavelramer som jag ska sätta upp på väggen sen. Imorgon ska jag köpa gardiner. Jag sitter och lyssnar på julmusik och längtar efter julen ännu mera.
Agnes och jag för två år sen. Shit vad fort tiden går..

18:58 - Måndagen den 9:onde november 2009

Idag har det varit en väldigt kort dag känns det som. Jag vaknade vid elva och sen tittade jag på världens finaste film, Gubben i månen. Efter att ha gråtit och blivit jättedeppig av filmen orkade jag mig iallafall upp för att äta frukost och sen åka ner till farmor och farfar för att dricka te. Sen åkte jag hem, åt tacos och nu sitter jag här och har värsta julkänslorna. Jag längtar tills de sätter upp julbelysningen på storgatan och tänder lamporna i trädet i Grippsholmsparken! Jag längtar efter julmusik och julmat! På tal om annat så har jag bestämt mig för att fota hela dagen imorgon för det har blivit alldeles för lite av det på sista tiden. Sen kanske min fina norska Agnes tittar förbi.

Rent - Seasons of love

Åh världens finaste. Jag kan se det här hur många gånger som helst utan att tröttna!
.

16:33 - Söndagen den 8:e november 2009

Idag har jag varit på bra humör vilket är väldigt skönt. Jag slöade fram till halv tre och sen gjorde jag en att-göra-lista. Jag gör alltid listor har jag kommit på, men det blir på något sätt mycket roligare då - när man får fylla i. Ikväll är det förresten final på Ensam mamma söker, så jäkla spännande! Haha, jag längtar.

Jag är så jävla feg och jag vet inte vart vi ska ta vägen.

Och gud vad tråkig min blogg ser ut nu, ska fixas när jag har ork.

En dag glömmer vi och ser tillbaka på det som någonting värdefullt.


NU: 17:31 - Torsdagen den 5:e november 2009

DÅ: 18:56 - Söndagen den 25:e oktober 2009
.
Jag klarade det.

RSS 2.0